Agenda

The Essential Conference for the Financial Advice Community

Wednesday, June 12

7:15 AM | All day

Registration Opens


7:30 AM | 1 Hour 30 Minutes

Breakfast in the Exhibit Hall


9:00 AM | 2 Hours

GENERAL SESSION


11:00 AM | 30 Minutes

Break


11:30 AM | 1 Hour

Breakout Session I


12:30 PM | 1 Hour 30 Minutes

Lunch and Network


2:00 PM | 1 Hour

Breakout Session II


3:00 PM | 1 Hour 30 Mintues

Networking Experience and Showcase Stages


4:30 PM | 1 Hour

Breakout Session III


5:30 PM | 2 Hours

Reception in the Exhibit Hall


Thursday, June 13

7:30 AM | 1 Hour 15 Minutes

Breakfast in the Exhibit Hall


9:00 AM | 2 Hours

GENERAL SESSION


11:00 AM | 30 Minutes

Break


11:30 AM | 1 Hour

Breakout Session IV


12:30 PM | 1 Hour 30 Minutes

Lunch and Network


2:00 PM | 1 Hour

Breakout Session V


3:00 PM | 1 Hour 30 Minutes

Networking Experience and Showcase Stages


7:00 PM | 3 Hours

Closing Night Celebration


Friday, June 14

8:00 AM | 1 Hour 15 Minutes

Breakfast in the Exhibit Hall


9:15 AM | 1 Hour

Breakout Session VI


10:15 AM | 30 Minutes

Break


10:45 AM | 1 hour and 15 minutes

GENERAL SESSION